Hace Car Kft. Subaru Szerviz

HACE CAR KFT.

Cégünk elsődleges profiljának a Subaru gépjárművek szervizelését tekinti, de ezen típus mellett természetesen más márkák járműveit is javítjuk. Az általános szervizszolgáltatások úgymint időszaki szervizek, futómű-, fék-, kuplung-, motorjavítás és fődarabok felújítása mellett speciális tevékenységeket mint például motor-, futómű- és szoftveres tuningot valamint versenyautó építést és felkészítést is folytatunk. A gépkocsik tuningolásához illetve teljesítménynöveléséhez világmárkák termékeit kínáljuk, melyeket rövid szállítási határidővel beszerzünk és szakszerűen beépítjük. A Subaruk tuningolása és szervizelése terén szerzett tapasztalatunknak hála, az átlagos tuningolókkal szemben tudjuk melyik alkatrész hozza ki a legtöbbet az autóból. A Subaru tulajdonosok nem csak az autó kiválasztásánál, hanem szervizelésénél is magasabb minőséget, nagyobb szakmai hozzáértést keresnek. Mi nagy hangsúlyt fektetünk az ésszerű, de jó minőségű anyagok megválasztására, vagyis nem kívánjuk gyengébb minőségű anyagok felhasználásával az elvégzett munka minőségét kockáztatni, ugyanakkor törekszünk a piacon fellelhető legkedvezőbb ár elérésében.
Telephelyünk Budapest-en a XVII. kerületi Rétifarkas utcában található, az itt fekvő ipari csarnok épületében alakítottuk ki szervizünket, versenyautókkal foglalkozó műhelyek szomszédságában. Szervizünkben prémium márkájú CORGHI gépekkel dolgozunk. A Ferrari, valamint a Maserati márkaszervizek kizárólagos szervizberendezés beszállítójaként már hosszú évekkel ezelőtt a CORGHI komoly technológiai és minőségi bizonyítványt tett le az asztalra, mialatt már komoly szerepet töltött be motorsportban is, pl. a Forma 1-ben és a WRC-ben egyaránt.
A szervizünkben eltöltött időt kulturált ügyfélváróval és szabad wifi-s internet eléréssel kívánjuk még kellemesebbé tenni, továbbá a szervizünk mellett egy hangulatos étterem található, ahol frissen készült ételekkel várják a kedves betérőket.

Hári László

HÁRI LÁSZLÓ

Szervizvezető

1989 óta autószerelőként dolgozik. Jelentős tapasztalatra és szakmai elismertségre tett szert  Subaruk szerelésével eltöltött hosszú évek során, melyek alatt többször  szerepelt rallye világbajnokságban induló Subaru versenyautó szervizelése is. Ezen tapasztalatok birtokában alakította ki saját, az átlag utcai autók javításánál még eredményesebb szervizelési technikáját, melynek lényege a lehető legrövidebb idő alatt a lehető leghosszabb távú működésre felkészítés, illetve a költségkímélő  jó minőségű anyagok megválasztása. Az adott szervizelés elvégzése mellett a jövőbeli javítások előre jelzését is fontosnak tartja, így senkit nem érhet váratlanul egy be nem tervezett kiadás.
Versenyautók megtervezése, megépítése és szervizelése mellett az utcai autók szerelési fortélyait rutinszerűen tudhatja magáénak, így tapasztalata több egy egyszerű véleménynél. A kiválasztott alkatrészek beépítése után megmutatkozó változások, az általa ajánlott elemek segítségével, a tervezett módon lesznek kihatással a tuningolt járműre.

 

1

CZELLÁR SÁNDOR

Ügyvezető

1998 óta tevékenyen részt vesz olyan munkafolyamatokban, melyek egy vállalkozás vezetéséhez, napi szintű és stratégiai döntéshozatalához kapcsolódnak, melyek részét képezik a napi ügymenetnek, mint a kapcsolattartás vevőkkel és szállítókkal, illetve problémamegoldás és egyéb ügyviteli feladatok.
Subaru tulajként tudja, hogy mi az, ami általánosságban elterjedt ezen márka típusairól fenntartás és a szervizelés költségeit illetően. Az általa működtetett szervizben a Subaru és egyéb, elsősorban japán márkákkal kapcsolatban tévesen elterjedt legendák ellenére olyan szolgáltatást nyújtanak, mely az alapos és megbízható munka mellett az árszabásban is az ügyfél elégedettségét növeli.

 

© 2012 | Design és Fejlesztés: TámWEB | Minden jog fenntartva.