SZOLGÁLTATÁSAINK

Szervizünkben a következő szolgáltatások lehetségesek:

Subaru Hace Car Kft. Szerviz - 1172 BUDAPEST, RÉTIFARKAS UTCA 5

Váltás nagyobb térképre

ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍMÜNK: 1172 Budapest, Rétifarkas utca 5.

TELEFON: 06 30 919 8414

EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Futómű Beállítás

A futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot, ezért elsődleges fontosságú a vezetés biztonsága szempontjából a futómű szakszerű műszeres beállítása.

FUTÓMŰ SZEREPE

A kerék-beállítási paraméterek alapvetően befolyásolják a jármű egyenes- és ívmeneti tulajdonságait, a tapadási viszonyokat és a gumiabroncsok kopását. Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, deformálódások érik pl. kátyú, járdára felállás, maximális súlyterhelés kihasználása, esetleges túllépése. Ezeknek hatására megváltozik a kerék összetartása, dőlése, utánfutása. A futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot, ezért elsődleges fontosságú a vezetés biztonsága szempontjából a futómű műszeres beállítása.

FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁSA

A futómű beállításának optimális értékeit a gyárak minden gépjármű típushoz pontosan megadják. Ezen előírások elhanyagolása, rossz beállítása rendellenes gumikopáshoz, a futómű idő előtti elhasználódásához vezethet. A rossz futóművel rendelkező autó vezetése nehezebb és nem biztonságos, mivel állandó kormány korrigálást igényel menet közben. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, egyszersmind növeli az üzemeltetési költségeket.

A rossz futómű veszélyessé teszi az autózást, pénztemetővé az autó fenntartását.

CORGHI Exact 70 jellemzői:

CORGHI Exact 70

A Ferrari, valamint a Maserati márkaszervizek kizárólagos szervizberendezés beszállítója, komoly szerepet töltött be a motorsportban is, pl. a Forma 1-ben és a WRC-ben is.

  • ESP, EPS, stb., 4WS, kanyarfényszóró beállítása
  • 4 mérőfej, folyamatos pontosság-ellenőrzés
  • 8 szenzoros CCD technológiás mérőfejek
  • 35 649 gépjármű gyári adata (folyamatosan frissítve)
  • Ügyfél adatbankban mérések, adatok tárolhatók, visszakereshetők
  • Teljes karosszéria deformálódás mérési funkció
  • ROC - gyors előre-hátra gurítós kerékütés kompenzáció 30°-ban

 

ÁRAINKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON!

© 2012 | Design és Fejlesztés: TámWEB | Minden jog fenntartva.