SZOLGÁLTATÁSAINK

Szervizünkben a következő szolgáltatások lehetségesek:

Subaru Hace Car Kft. Szerviz - 1172 BUDAPEST, RÉTIFARKAS UTCA 5

Váltás nagyobb térképre

ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍMÜNK: 1172 Budapest, Rétifarkas utca 5.

TELEFON: 06 30 919 8414

EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Olajcsere

A le nem cserélt vagy utántöltögetett olaj garantáltan tönkre teszi a motort. Szervizünkben a MOTUL kenőanyagait részesítjük előnyben, de kérésre más motorolajat is felhasználunk.

MOTOROLAJ SZEREPE

A mozgó testek súrlódó felületén a kenőolajnak kielégítő kenőfilmet kell képeznie. Ez a kenőfilm kitölti a felületi egyenlőtlenségeket és gyakorlatilag a felületek nem érintkeznek egymással. Ennek azért van jelentősége, mert - mikroszkóp alatt vizsgálva - az egymáson elmozduló, tükörsimának vélt felületeken is fűrészfogszerű egyenetlenségek vannak.

MOTOROLAJ SZENNYEZŐDÉSE

Az olaj a használat közben különböző anyagokkal szennyeződik. A korom, az olajkoksz szennyező hatásáról egy idő után színe sötétté, feketévé válik. A motorszerkezetekről leváló apró fémrészecskék is bekerülnek az áramló olajba.

MOTOROLAJ CSERÉJE

A szennyeződéseket el kell távolítani, ezért az olajozási rendszerbe olajszűrőket helyeznek el, így a motorolaj cserélésekor az olajszűrőket is ki kell cserélni.
A kenőolajba olyan adalékanyagokat kevernek, amelyek gátolják a korróziós folyamatokat, "lebegtetik" a leváló fém- és egyéb szennyező részeket. Így a szennyeződések nem rakódnak le és olaj cseréjénél könnyen eltávolíthatók a rendszerből.

Motorolaj cseréje javasolt:

  • Általános felhasználás esetén 10 - 15e km-enként
  • Sportosabb felhasználás esetén 5 - 10e km között

A le nem cserélt vagy utántöltögetett olaj garantáltan tönkre teszi a motort.

Szervizünkben a MOTUL kenőanyagait részesítjük előnyben, de kérésre más motorolajat is felhasználunk.

MIÉRT MOTUL-T?

Több mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik!

A MOTUL 1853-óta kenőanyag gyártással foglalkozó vállalkozás. A világon elsőként vezette be a teljesen szintetikus többfunkciós 4 ütemű olajat. Termékei maximális teljesítményt és a lehető legnagyobb védelmet nyújtják. Több autó és motorsportban használatos versenyjárművek is MOTUL olajokat használnak (többek között Richard Burns Rally világbajnok Subaru Imprezia-val WRC-je és Michael Pichon, motokrossz világbajnok a 250 cm3-s kategóriában Suzuki motorral).

ÁRAINKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON!

© 2012 | Design és Fejlesztés: TámWEB | Minden jog fenntartva.